رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 200285

پرداخت یارانه به گردشگران داخلی

ساعت 24- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به پرداخت یارانه سفر به مقاصد داخلی به گردشگران توسط دولت اشاره کرد و گفت: این یارانه به گردشگران داخلی ارائه می‌شود و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، 30 درصد هزینه سفر به هرمزگان را پرداخت می‌کند.

محسن ضیایی در مراسم روز جهانی گردشگری که در هتل هما بندرعباس برگزار شد، هدف از پرداخت یارانه سفر را سوق دادن توجه مردم را به سوی مقاصد متنوع داخلی به ویژه هرمزگان دانست و عنوان کرد: جاذبه‌های گردشگری هرمزگان در مقابل بسیاری از استان‌های دیگر، حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

ضیایی به طرح ایجاد مراکز اشتغال و خانه‌های صنایع دستی استان اشاره کرد و گفت: هدف از این طرح ایجاد فضای اختصاسی جهت ایجاد تعامل و ارتباط مابین صنعتگران صنایع دستی، آموزش، به آموزی، افزایش تولید، عرضه صنایع دستی، شرکت منسجم در نمایشگاه‌های استانی و ملی و شناسایی و صدور کارت صنعتگری برای دارندگان مهارت‌های هنرهای دستی و سنتی است.

وی با بیان اینکه هفت خانه صنایع دستی در هرمزگان فعال هستند، بیان کرد: در استان هفت خانه صنایع دستی فعالیت میکند که سه خانه در بندرعباس، دو خانه در سیریک، یکی در قشم و یکی نیز در بندرلنگه قرار دارد.

ضیایی اضافه کرد: با اجرای این طرح و راه اندازی هفت خانه در استان تعداد 653 نفر شاغل شده‌اند، منظور از تعداد اشتغال ایجاد شده تعداد افرادی است که تحت پوشش این مراکز توسط این اداره کل شناسایی شده و مشغول به فعالیت هستند و هر کدام از این مراکز توسط سه نفر به عنوان همیار صنایع دستی در نوبت صبح و بعد از ظهر اداره می‌شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان افزود: امروز شناساندن جاذبه های گردشگری و حمایت از بخش خصوصی هم تاکید استاندار و هم محور کار گردشگری است .

به گفته وی، تهیه نقشه جامع گردشگری استان ازجمله فعالیتهایی است که به ثمر نشسته، امیدواریم دراین هفته رونمایی شود، این نقشه شامل جاذبه های گردشگری جانمایی اماکن و تاسیسات است.

وی گفت: استان درسال گذشته چهارمیلیون دلار درآمد ارزی از صدور خدمات گردشگری داشت که پیش بینی می شود این درآمد در سال جاری به 6 میلیون و 500 هزار دلار برسد.

ضیایی ورود هرگردشگر به کشور و استان به میزان 950 تا 1100 دلار ارز آوری دارد که با توجه به برنامه های استان برای توسعه ارتباط ها با کشورهای دیگری میزان ورود گردشگران به هرمزگان افزایش خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مفهوم صدور خدمات گردشگری با صادرات کالا متفاوت بوده و به معنای ارائه خدمات به گردشگران ورودی به کشور است، افزود: با توجه به استقبال گردشگران از اقامت در اقامتگاه های بومی وسنتی هرمزگان مجوز 25 خانه بوم گردی صادر شده که از این تعداد پنج اقامتگاه فعال هستند و بقیه به تدریج فعال می شوند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ابراز کرد: از سوی دیگر گردشگری ساحلی و دریایی نیز مورد توجه قرار دارد و با توجه به اینکه یکی از محورهای آبادانی هرمزگان مد نظر مسئولان قرار دارد امید می رود این برنامه هرچه سریعتر اجرایی شود و شاهد تفریح ها و گردشگری دریایی و ساحلی باشیم.

ضیایی اضافه کرد: از اهم فعالیتهای این اداره کل ساماندهی قایق های تفریحی است که با همکاری سازمان بنادر ودریانوردی 80 قایق تفریحی ساماندهی کردیم که امور مربوط به گردشگری دریایی در ساحل بندرعباس و سایر نقاط استان را انجام می‌دهند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان گفت: اتحادیه صنایع دستی استان شامل 270 شرکت تعاونی صنایع دستی با همکاری اداره کل تعاون راه اندازی شده است.

وی افزود: مجموعه تفریحی و گردشگری آب نمای رودان واگذاری به عنوان پروژه‌های نیمه تمام درحال واگذاری به بخش خصوصی هستیم‌.

ضیایی خاطر نشان کرد: درخصوص مناطق نمونه گردشگری استان با توجه به اینکه 17 منطقه نمونه گردشگری دراستان هرمزگان داریم مانند هندورابی‌، هنگام و هرمز که مطالعات و جانمایی آن صورت گرفته و آماده واگذاری به بخش خصوصی است.

ایسنا

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها